Ние Сме Прогресивна Компания

Приемаме Сериозно Нашите Клиенти

Политекс ООД е на българския пазар от 2000г. – първоначално с продажбата на дамаски, в последствие с изделия за пердета, завеси и домашен текстил и интериорна декорация. Фирмата се отличава с дизайн и естетика на преден план, удобен за потребителя, привлекателен за всички вкусове с широка гама от цветове и модели,елегантна и модерна визия в продължение на много години.

Политекс ООД се занимава с продажби на едро и дребно и винаги се отличава с оригиналните решения на своя професионален персонал,
е Утвърдена компания в сектора с висококачествените си услуги и препоръки,
Политекс ООД продължава своето секторно и широко застъпено мърчандайзинг развитие в България с 24 града и 93 точки на вътрешния пазар днес.

0%
Положителни Отзиви
0
Изпълнени Проекти
0%
Качество на Продуктите
0
Тона Плат

Нашата Мисия

Да се превърнем в световнопризната марка, по отношение на домашната текстилна индустрия. Да се превърнем в институционализирана, разпространена и утвърдена компания. Да се превърнем в международна организация, предлагаща нововъведения в дизайна, международно брандиране, широка достъпност, качество на обслужването и компетентни човешки ресурси.

Нашата Визия

Доволни клиенти, честност, пректиране, качество, бързо сервизно обслужване,екипна работа, съответствие с технологичните изисквания и развитие. Всичко, което правим произхожда от идеята и схващането да бъдем водеща организация в тази индустрия.

Меню